Onze beste activiteiten

De zorg voor uw tuin, dat is onze verantwoordelijkheid.Wij leggen voor u een parel van een tuin aan.

Adres

Baleunisstraat 4 9200 St Gillis Dendermonde

Email

info@tuinendedecker.be

Telefoon

0472/71 20 78

Tuinaanleg & onderhoud

Tuinen De Decker is uw partner voor alle tuinwerkzaamheden. Hebt u een inspirerend idee of bepaalde wensen, gecombineerd met onze input en ervaring komen we tot een uniek persoonlijk project. Van aanplantingen, over alle buitenconstructies tot stijlvolle privacy oplossingen … wij staan graag tot uw dienst met ervaren vakmanschap en begeesterende voorstellen. Wij plaatsen uw tuinafsluiting, leggen terras en oprit aan en zorgen voor vakkundig onderhoud, bemesting en snoeiwerk.
Bezorg ons uw vragen en wensen en neem contact voor een gratis offerte. Wij staan graag tot uw dienst.

Tuinhout op maat

Als geregistreerd aannemer voorzien wij onze klanten sinds vele jaren van sprekende buitenconstructies opgebouwd met hout. Zo zijn wij de juiste partij voor:

Naargelang de toepassing werken we met hardhout, geïmpregneerd hot, inlandse houtsoorten (bv. Eik) en vele andere zoals thermowood of kunststofmaterialen. 

Opritten en terrassen

De buitenomgeving is het verlengde van de binnenruimte en maakt dus integraal deel van uw woonhuis. Belangrijke onderdelen hiervan vormen oprit en terras. Het zijn de ruimten waarlangs u uw gasten binnenleidt, waar u tot rust komt op een zonnige dag en geniet van uw tuin. Het zijn comfortzones die een unieke meerwaarde bieden wanneer ze doordacht worden ontworpen en aangelegd. Wij staan u graag bij met raad en daad in het ontwerp en de keuze van materialen. Er is een waaier beschikbaar van geschikte en kwaliteitsvolle, duurzame oplossingen. Blauwe steen, zandsteen, keramische tegels, kleiklinkers, betonklinkers, siergrind, hout, … . Tuinen De Decker is niet gebonden aan welbepaalde stijlen noch beperkt tot enkele technieken of producten. Wij volgen steeds de wensen van de opdrachtgever.

Totaalprojecten

Tuinaanleg hoeft geen vermogen te kosten om toch een fraai resultaat te bezorgen. Bovendien kan er dikwijls fasegewijs gewerkt worden. Aanplantingen zijn in vele gevallen gebonden aan strikte plantperiodes. Het plaats van afsluitingen, gecombineerd met gazon of grasmatten, is dan weer dikwijls voor een eerste fase. Zeker om kinderen veilig in de tuin te kunnen laten spelen. Terras en oprit kunnen eventueel in een aparte fase, net als houten buitenconstructies.
Voor een plantmatige aanpak staat Tuinen De Decker u graag bij met gericht advies.
Neem contact met uw vragen en wensen.